20 let praxe Vstupní konzultace jen 290 Kč

Informace o zpracování osobních údajů

Martin Spilka
se sídlem Na Poříčí 1071/17, Praha 1, 110 00

Provozovny: Sokolovská 276, Praha 9, Na Poříčí 17, Praha 1 

IČO: 71268006

Telefonní kontakt: +420 777 56 81 82
Email: spilka@nutricniordinacepraha.cz

dále jen (“zpracovatel“)


Zpracovatel, jakožto správce osobních údajů, tímto informuje o způsobu a rozsahu zpracování osobních údajů touto společností, včetně rozsahu práv subjektu a údajů souvisejících se zpracováním jejich osobních údajů společností.

Zpracovatel zpracovává osobní údaje v souladu s právem Evropské unie, zejména s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) ze dne 27. dubna 2016 č. 2016/679, o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES a příslušnou účinnou a aplikovatelnou národní legislativou vztahující se k ochraně a zpracování osobních údajů.

Shromažďované údaje

Zpracovatel zpracovává osobní údaje v následujícím rozsahu:

  • jméno a příjmení
  • adresa bydliště / sídla
  • dat. nar. / IČO
  • adresa elektronické pošty
  • telefonní číslo
  • bankovní spojení

Účel zpracování

Pro realizaci dodání služeb pro objednatele (určené místo, komunikaci s objednatelem a splnění dalších povinností vyplývajících ze zákona, zpracovatel potřebuje znát výše zmíněné údaje. Tyto údaje zpracovatel získá při objednávce objednatele a to dočasně v závislosti na potřebě plnit zákonné povinnosti, hájit oprávněné zájmy resp. po dobu platnosti a účinnosti souhlasu se zpracováním osobních údajů. Jelikož jsou tyto osobní údaje objednatele získávány za účelem splnění smlouvy, jejíž smluvní stranou je objednatel, případně jsou nezbytné pro splnění právní povinnosti, není nutný výslovný souhlas objednatele se zpracováním.

Zpracování se souhlasem

Objednatel může při objednávce udělit souhlas se zpracováním výše uvedených osobních údajů pro účely:

  • zasílání informací souvisejících se zbožím a službami
  • zasílání obchodních sdělení / newsletterů / magazínů objednateli
  • zasílání pozvánek na propagační akce pořádané společností

Nákup zboží/objednávka díla, služeb není podmíněn tímto souhlasem a objednatel může souhlas s uchováváním a zpracováváním výše zmíněných osobních údajů nebo se zasíláním obchodních sdělení, informací souvisejících se zbožím a službami, newsletterů/magazínů, pozvánek na propagační akce ad shora, kdykoli odvolat, a to tak, že zašle e-mailovou zprávu na: spilka@nutricniordinacepraha.cz nebo tuto skutečnost oznámí společnosti telefonicky. Tímto odvoláním není dotčeno zpracování osobních údajů pro účely splnění smlouvy, jejíž smluvní stranou je objednatel, případně jsou nezbytné pro splnění právní povinnosti.

Forma a délka zpracování

Osobní údaje objednatele jsou zpracovávány v elektronické podobě automatizovaným způsobem nebo v tištěné podobě neautomatizovaným způsobem. Údaje zpracované za účelem splnění smlouvy, jejíž smluvní stranou je objednatel, případně jsou nezbytné pro splnění právní povinnosti (pro zajištění dodávek zboží či služeb, vyřizování reklamací, účetní povinnosti a další ) jsou uchovány po dobu nezbytně nutnou stanovenou právními předpisy (zákon č. 89/2012 Sb., nový občanský zákoník, zákon č. 563/1991 Sb., o účetnictví a další).

Zpracovatelé

Osobní údaje jsou pro zajištění výše popsaných účelů vedle společnosti a jejích zaměstnanců zpracovávány také zpracovateli, a to na základě smluv o zpracování osobních údajů uzavřených v souladu s nařízením a zákonem.

Zpracovateli osobních údajů jsou:

  • IT technik
  • Advokátní kancelář

Poučení o právech

Objednatel má k zaručení ochrany svých osobních údajů tato práva:

1. Právo na informace

Právem na informace se rozumí veškerá práva objednatele obsažená v čl. 13 nařízení. Zejména se jedná o právo objednatele na znalost totožnosti a kontaktních údajů správce a o znalost účelu, pro který jsou osobní údaje objednatele společností shromažďovány a zpracovávány.

2. Právo na přístup k osobním údajům

Právem na přístup k osobním údajům se rozumí veškerá práva objednatele obsažená v čl. 15 nařízení. Zejména se jedná o právo objednatele na získání potvrzení od společnosti, zda a případně za jakým účelem jsou osobní údaje objednatele zpracovávány.

3. Právo na opravu

Právem na opravu se rozumí veškerá práva objednatele obsažená v čl. 16 nařízení, zejména pak právo na to, aby společnost opravila bez zbytečného odkladu nepřesné nebo nesprávné osobní údaje, které se objednatele týkají.

4. Právo na výmaz (být zapomenut)

Právem na výmaz se rozumí veškerá práva objednatele obsažená v čl. 17 nařízení, zejména se jedná o právo objednatele, aby společnost bez zbytečného odkladu na požádání objednatele vymazala osobní údaje objednatele za předpokladu, že pro to budou naplněny podmínky dané nařízením.

5. Právo na omezení zpracování

Právem na omezení zpracování se rozumí veškerá práva objednatele obsažená v čl. 18 nařízení.

6. Právo na přenositelnost údajů

Právem na přenositelnost údajů se rozumí veškerá práva objednatele obsažená v čl. 20 nařízení, zejména pak právo objednatele získat své osobní údaje, které poskytl společnosti, ve strukturovaném, běžně používaném a strojově čitelném formátu.

7. Právo vznést námitku

Právem vznést námitku se rozumí veškerá práva objednatele obsažená v čl. 21 nařízení.

Zjistí-li nebo domnívá-li se objednatel, že společnost zpracovává jeho osobní údaje v rozporu s ochrannou objednatele soukromého života, v rozporu s nařízením nebo v rozporu se zákonem, může požadovat po společnosti vysvětlení či požadovat, aby byl takovýto stav odstraněn.

Objednatel má dále právo obrátit se se stížností na Úřad pro ochranu osobních údajů, který plní úlohu dozorového úřadu ve věcech ochrany osobních údajů.

Právo objednatele na jiné prostředky soudní a správní ochrany tím není dotčeno.

Rezervujte si termín

Jméno a příjmení

Email

Telefon

Zpráva

Místo konzultace


Jak to u nás probíhá

Na nezávazné vstupní konzultaci se nutriční terapeut seznámí s Vaším zdravotním stavem, životosprávou a stravovacími návyky. Změří Vás na tělním analyzátoru, díky kterému zjistí aktuální složení Vašeho těla (tuk, voda, viscerální tuk, svalová hmota...). Tyto údaje se kontrolují při každé návštěvě. Dále Vám výživový poradce vysvětlí, jak lidské tělo funguje, jaká pravidla je nutné dodržovat a především odhalí všechny chyby, kterých se i nevědomky dopouštíte!!! Na základě získaných informací se stanoví ten nejvhodnější plán, se kterým Vás i odborník na výživu podrobně seznámí. Obavy ani stud opravdu nejsou na místě. Pomůžeme lidem jak s nadváhou, tak i podváhou a všem klientům, kteří chtějí mít své stravování pod kontrolou. 


Rezervovat termín

Důležitá upozornění

Nezabýváme se prodejem jakýchkoliv tablet, koktejlů nebo jiných doplňků stravy!

Onkologičtí pacienti a lidé s poruchou příjmu potravin, musí být v péči svých lékařů specialistů, proto je do péče nepřijímáme.

Info pro studenty: Z provozně-organizačních důvodů u nás není možné vykonat studentskou praxi.

Cena za poradenství

Vstupní konzultace je NEZÁVAZNÁ, trvá 45 min a díky akční ceně stojí nyní pouze 290 Kč. 

Následné výživové poradenství vždy přizpůsobujeme finančním poměrům každého klienta tak, aby si to mohli dovolit i maminky na mateřské dovolené, studenti nebo důchodci. Celková cena je ovlivněna dobou, po kterou je klient u nás v péči, množstvím obdržených jídelníčků, počtem objednaných kontrol a výčtem služeb, které chce využívat.

Naše ceny jsou však výrazně nižší, než v jiných poradnách v Praze. 

Objednejte se k nám, rádi Vám vše vysvětlíme a nastavíme s Vámi takový stravovací režim, který zvládnete za pomoci běžně dostupných potravin i dodržet.


Rezervovat termín

Ordinace Praha 1 - Nové Město

Mezi hotelem Imperial a obchodním domem Bílá Labuť
 

Na Poříčí 17 - 3. patro
110 00 Praha 1 - Nové Město 
tel.: 777 56 81 82
spilka@nutricniordinacepraha.cz

Nutriční ordinace Praha 1

Spojení MHD:
metro B - Náměstí Republiky nebo
TRAM č. 3, 8, 14, 24 - Bílá Labuť


 

Ordinace Praha 9 - Vysočany

Z důvodu rekonstrukce polikliniky ve Vysočanech sídlíme dočasně na adrese:

Sokolovská 276, přízemí
190 00 Praha 9 Vysočany
tel.: 777 56 81 82
spilka@nutricniordinacepraha.cz


Nutriční ordinace Praha

Spojení MHD:
metro B - Českomoravská nebo
TRAM č. 16 - Divadlo Gong

Ordinace Praha 14 - Černý Most

Gen. Janouška 902/17, 4. patro
198 00 Praha 14 - Černý Most 
tel.: 777 56 81 82
spilka@nutricniordinacepraha.cz

Nutriční ordinace Praha Černý Most

Spojení MHD:
metro B – Černý Most
BUS č. 181, 186, 201 – Poliklinika Černý Most